Az emberi számítás

Human 2 Human

Human 2 Human

Bemutatkozás

2016. október 20. - Pankotai Balázs

Szeretek másokat fejlődni látni, felismerésekhez hozzásegíteni. Abban hiszek, hogy a megoldás mindig az ügyfélnél van, én jól irányzott kérdésekkel járulhatok hozzá ahhoz, hogy rájöjjön, mi a legjobb megoldás.
pb_portre_2019.jpg

Munka és szervezet szakpszichológus, tréner és coach vagyok. Szervezeti kultúraváltási projektekben működöm közre közepes- és nagyvállalatoknál, ezeken túl talent management, változáskezelési és szervezetfejlesztési témákban érzem magam otthonosan. Egyik leggyakoribb visszajelzés felém, hogy nyugalmat sugárzok.

Diplomáimat az ELTÉ-n és a BME-n szereztem, coaching képzéseim során Németh Zita és Szabó Gabi voltak a mestereim, valamint a Neosys képzését is elvégeztem. Hiszek az objektív mérőeszközökben, több kérdőív szakértőjeként (Selfmapping, Hogan, SHL) ezzel is tudom támogatni a közös munkát.

Mára több mint 150 óra coaching tapasztalat áll mögöttem. Ügyfeleim változatos szektorokban (IT, pénzügy, pharma, telco) és különféle méretű cégeknél dolgoznak, jellemzően a forprofit szférában, de több kliensem volt a közigazgatás területéről is.realist.jpg

Hogy pontosan miben tudok segíteni, olvasd el a vonatkozó bejegyzésben!

Szakmai tevékenységemet részletesen megismerheted a LinkedIn profilomon. Ha kérdésed van, vagy szeretnél kapcsolatba lépni velem, írj emailt, vagy üzenj a blogom Facebook oldalán!

A bejegyzés trackback címe:

https://human2human.blog.hu/api/trackback/id/tr7211824519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása